Form of Work
Książki
(158)
Status
available
(146)
only on-site
(17)
unavailable
(3)
unknown
(1)
Branch
Wypożyczalnia dla Dzieci
(3)
Czytelnia dla Dzieci
(1)
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(147)
Czytelnia dla Dorosłych
(12)
Dział wewnętrzny
(4)
Author
Burek Tomasz
(4)
Fornalczyk Feliks
(4)
Melkowski Stefan
(4)
Szymborska Wisława
(4)
Bereza Henryk
(3)
Kuncewicz Piotr
(3)
Maciąg Włodzimierz
(3)
Marzec Anna
(3)
Matuszewski Ryszard
(3)
Miłosz Czesław
(3)
Stępień Marian
(3)
Barańczak Stanisław
(2)
Bolecki Włodzimierz
(2)
Bugajski Leszek
(2)
Jarzębski Jerzy
(2)
Michnik Adam
(2)
Nasiłowska Anna
(2)
Nycz Ryszard
(2)
Opacki Ireneusz
(2)
Papuzińska Joanna
(2)
Pilch Jerzy
(2)
Skwarnicki Marek
(2)
Stabro Stanisław
(2)
Stabryła Stanisław
(2)
Stradecki Janusz
(2)
Zaworska Helena
(2)
Andrycz Nina
(1)
Bakuła Hanna
(1)
Balcerzan Edward
(1)
Bartelski Lesław Marian
(1)
Biskupski Andrzej
(1)
Bogunia-Rusinowa Wiesława
(1)
Bogusz Ewa
(1)
Brodzka Alina
(1)
Burska Lidia
(1)
Butenko Bohdan
(1)
Błoński Jan
(1)
Chrzanowski Maciej
(1)
Chylak-Wińska Ewa
(1)
Dobrosielski Marian
(1)
Drzewucki Janusz
(1)
Drzyzga Marianna
(1)
Dunin-Wąsowicz Paweł
(1)
Dębkowski Andrzej
(1)
Falkiewicz Andrzej
(1)
Fiałkowski Tomasz
(1)
Fiut Aleksander
(1)
Gajkowska Cecylia
(1)
Garliński Józef
(1)
Gawroński Andrzej
(1)
Gorczyńska Renata
(1)
Gosk Hanna
(1)
Grinberg Miguel
(1)
Grinberg Miguel (1937- )
(1)
Głowiński Michał
(1)
Habielski Rafał
(1)
Herling-Grudziński Gustaw
(1)
Janion Maria
(1)
Jarzębski Jerzy (1947- )
(1)
Kalicki Rajmund (1944- )
(1)
Kaniewska Bogumiła
(1)
Kapuścińska Alicja
(1)
Karpiński Wojciech
(1)
Karłowski Eustachy
(1)
Kazimierczyk Barbara
(1)
Kletowski Piotr
(1)
Kobyliński Szymon
(1)
Kogut Bogusław
(1)
Koprowski Jan
(1)
Kornhauser Julian
(1)
Kostkiewiczowa Teresa
(1)
Kowalczyk Andrzej Stanisław
(1)
Kucner Mieczysław
(1)
Kwiatkowski Tadeusz
(1)
Lem Stanisław
(1)
Lichniak Zygmunt
(1)
Mach Wilhelm
(1)
Maciejewski Janusz
(1)
Majchrowski Zbigniew
(1)
Majda Jan
(1)
Makowiecki Andrzej Zdzisław
(1)
Marecki Piotr
(1)
Meloch Katarzyna
(1)
Mikołajczak Małgorzata
(1)
Mrowiński Stanisław
(1)
Nastulanka Krystyna
(1)
Nowacka Beata
(1)
Nowak Katarzyna T
(1)
Okopień-Sławińska Aleksandra
(1)
Olszewska Bożena
(1)
Orski Mieczysław
(1)
Ożóg Jan Bolesław
(1)
Pelc Janusz
(1)
Pieszczachowicz Jan
(1)
Pietera Aldona
(1)
Pietrzak Włodzimierz
(1)
Pietrzyk Dariusz
(1)
Poradecki Jerzy
(1)
Prokop Jan
(1)
Przybylski Ryszard
(1)
Year
2010 - 2019
(4)
2000 - 2009
(28)
1990 - 1999
(41)
1980 - 1989
(47)
1970 - 1979
(33)
1960 - 1969
(3)
1950 - 1959
(2)
Country
Poland
(158)
Language
Polish
(158)
Subject
Literatura polska
(151)
Literatura
(16)
Poezja polska
(13)
Polska
(11)
Publicystyka polska
(7)
Herbert, Zbigniew (1924-1998)
(5)
Miłosz, Czesław (1911-2004)
(5)
Felieton polski
(4)
Herling-Grudziński, Gustaw (1919-2000)
(4)
Krytyka literacka
(4)
Nowak, Tadeusz (1930-1991)
(4)
Baczyński, Krzysztof Kamil (1921-1944)
(3)
Białoszewski, Miron (1922-1983)
(3)
Borowski, Tadeusz
(3)
Gombrowicz, Witold
(3)
Grochowiak, Stanisław (1934-1976)
(3)
Herling-Grudziński, Gustaw
(3)
Iwaszkiewicz, Jarosław (1894-1980)
(3)
Kapuściński, Ryszard (1932-2007)
(3)
Krytyka literacka polska
(3)
Lektura szkolna
(3)
Literatura dziecięca polska
(3)
Pamiętniki polskie
(3)
Proza polska
(3)
Realizm socjalistyczny
(3)
Różewicz, Tadeusz (1921- )
(3)
Szymborska, Wisława (1923- )
(3)
Andrzejewski, Jerzy
(2)
Barok
(2)
Bocheński, Jacek (1926- )
(2)
Chotomska, Wanda (1929- )
(2)
Film polski
(2)
Konwicki, Tadeusz
(2)
Krall, Hanna
(2)
Kuźnica (czasop.)
(2)
Lem, Stanisław (1921-2006)
(2)
Miłosz, Czesław
(2)
Modernizm
(2)
Nałkowska, Zofia
(2)
Osiecka, Agnieszka (1936-1997)
(2)
Pawlikowska-Jasnorzewska, Maria (1891-1945)
(2)
Pilch, Jerzy (1952- )
(2)
Pisarstwo
(2)
Pisarze polscy
(2)
Poetyka
(2)
Polacy za granicą
(2)
Powieść polska
(2)
Pozytywizm
(2)
Recenzje
(2)
Reportaż polski
(2)
Romantyzm
(2)
Skamander (grupa poetycka)
(2)
Skwarnicki, Marek (1930- )
(2)
Wojaczek, Rafał (1945-1971)
(2)
literatura polska
(2)
Średniowiecze
(2)
Aktorzy polscy
(1)
Andrycz, Nina (1915- )
(1)
Antropologia filozoficzna
(1)
Baczyński, Krzysztof Kamil
(1)
Bakuła, Hanna
(1)
Baliński, Stanisław (1899-184)
(1)
Barańczak, Stanisław (1946- )
(1)
Białoszewski, Miron
(1)
Bibliografia osobowa
(1)
Biblioterapia
(1)
Borowski, Tadeusz (1922-1951)
(1)
Brandys, Kazimierz
(1)
Bratny, Roman (1921- )
(1)
Bryll, Ernest (1935- )
(1)
Bursa, Andrzej (1932-1957)
(1)
Chotomska, Wanda ("1944/...")
(1)
Chróścielewski, Tadeusz (1920- )
(1)
Chwin, Stefan
(1)
Czapski, Józef (1896-1993)
(1)
Czasopisma dziecięce polskie
(1)
Czasopisma polskie
(1)
Czechowicz, Józef (1903-1939)
(1)
Dwudziestolecie międzywojenne
(1)
Filipowicz, Kornel (1913-1990)
(1)
Film francuski
(1)
Filozofia
(1)
Gałczyński, Konstanty Ildefons
(1)
Giedroyc, Jerzy (1906- )
(1)
Gombrowicz, Witold (1904-1969)
(1)
Grabia'59 (grupa poetycka)
(1)
Grochowiak, Stanisław
(1)
Grynberg, Henryk (1936- )
(1)
Harasymowicz, Jerzy (1933- )
(1)
Haupt, Zygmunt (1907-1975)
(1)
Iwanicki, Eugeniusz (1933- )
(1)
Janiszewski, Jan (1917-1991)
(1)
Karpowicz, Tymoteusz (1921- )
(1)
Kaziów, Michał (1925- )
(1)
Kochanowski, Jan
(1)
Konwicki, Tadeusz (1926- )
(1)
Koprowski, Jan
(1)
Kozioł, Urszula (1931- )
(1)
Krytyka literacka amerykańska
(1)
Kultura
(1)
Subject: time
1901-
(1)
1945-
(1)
Genre/Form
Literatura polska
(1)
158 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
All copies are currently on loan: sygn. W 82 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Wzorcowe prace klasowe domowe maturalne; 10
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in 2 branches. Expand the list to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Dział wewnętrzny
Copies are only available in the library: sygn. R (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. W 82 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again